Organisatorische hulp nodig?

Hulp in je administratie of nood aan productionele, logistieke of organisatorische ondersteuning?

Met gerichte ondersteuning naar meer overzicht en structuur.

Nood aan extra handen in je organisatie?

Met meer dan twintig jaar ervaring binnen de culturele sector (o.a. Bronks Jeugdtheater en Toneelhuis), help ik met productioneel werk en ondersteuning allerhande voor verschillende projecten.

Afhankelijk van de nood vragen theatergezelschappen en andere organisaties een productie in handen te nemen, te helpen met administratie, opstellen van draaiboeken, zoeken naar juiste contacten en/of locaties,…

Mogelijk kan ik ook jou helpen met productionele, logistieke, administratieve of organisatorische ondersteuning.

Met creativiteit en open blik zoeken we samen naar een antwoord op jouw specifieke vraag!

Bedankt Lieve voor het aansturen van onze helpende handen en voor je professionele aanpak. Jouw inzet was een grote meerwaarde en heeft ons getoond hoe fijn het is te kunnen loslaten in vertrouwen…
Katleen en Hilde, DICHTBIJ AFSCHEID

Lieve ondersteunde voor een nieuwe voorstelling. Het zag er super uit en alles netjes binnen de deadlines en het vooropgestelde budget. Een heel fijne samenwerking die smaakt naar meer!

Maya V.P. , SPROOKJES ENZO

Lieve brengt in alle rust overzicht over je rommel in je bureau. Met een glimlach en veel daadkracht schept ze dan met jou orde, geeft overzicht, deelt haar rust.

Wat geeft dat een voldaan gevoel! 

Vinciane S. - Mortsel

Lieve is echt fantastisch. De zolder was een verzamelplaats van rommel geworden en ik wist echt niet hoe eraan te beginnen. Met Lieve’s directe aanpak werd het opruimen zelfs een plezier.

Ik ben supercontent en heb het opruimvirus helemaal te pakken.

Martine V.P. - Edegem