Opruimen, ontspullen, ordenen…

Ik help je om de zaken aan te pakken die al lang op je to-do lijst staan, zowel in je huis als in je agenda.

Als personal organizer coach ik je bij het ontspullen en opruimen van je huis. Ook persoonlijke administratie, tijdmanagement en agendabeheer kunnen aan bod komen. 

We starten samen aan een verhaal waarin ik je tips op maat geef. Ik begeleid je in een traject duurzaam (her)organiseren waarbij bepaalde obstakels tegen het licht gehouden worden. Hierdoor ga je in de toekomst zaken anders bekijken en doen.  

Je hoeft niet alles weg te geven of te gooien. Je maakt keuzes en creëert letterlijk meer ruimte en overzicht, waardoor je opnieuw weet wat je hebt. Een overzicht hebben op jouw spullen, weten waar je de dingen kan terugvinden, geeft rust en leidt tot minder impulsaankopen.  

Zicht hebben op je agenda en je beschikbare tijd geeft ademruimte en leidt tot een betere work-life-balance. Zeker in tijden van thuiswerken in combinatie met huishouden, kinderen, ... wil je graag weten hoe en wanneer je een uurtje voor jezelf kan vrijmaken.  

Te laat betaalde rekeningen, belangrijke documenten waarvan je niet meer weet waar je ze legde, stapels papieren voor ‘als je eens wat tijd hebt’… Ook hier kan ik je met raad en daad in bijstaan. Structuur brengen in je gezinsadministratie met een leidraad welke documenten je moet bewaren en voor welke periode. Bij mij ben je aan het juiste adres. 

Met creativiteit en open blik zoek ik naar oplossingen op jouw maat. 

Contacteer me. Met een plan van aanpak zoeken we een antwoord op jouw specifieke vraag!

Lieve brengt in alle rust overzicht over je rommel in je bureau. Met een glimlach en veel daadkracht schept ze dan met jou orde, geeft overzicht, deelt haar rust.

Wat geeft dat een voldaan gevoel! 

Vinciane S. - Mortsel

Lieve is echt fantastisch. De zolder was een verzamelplaats van rommel geworden en ik wist echt niet hoe eraan te beginnen. Met Lieve’s directe aanpak werd het opruimen zelfs een plezier.

Ik ben supercontent en heb het opruimvirus helemaal te pakken.

Martine V.P. - Edegem